Therapie, Coaching en Workshops

„Het leven is wat je overkomt terwijl je andere plannen maakt.“

John Lennon
  • Ben je de verbinding met jezelf en je omgeving kwijt geraakt?
  • Heb je het gevoel vast te zitten in je hoofd?
  • Ben je even de richting of overzicht kwijt?
  • Heb je een bepaalde vraag of probleem die op dit moment centraal staat in je leven?
  • Zit je niet lekker in je vel of voel je je regelmatig somber, rusteloos, vermoeid of onzeker?
  • Of heb je gewoon de behoefte aan meer zelf-bewustzijn en zelf-ontwikkeling?

Jij bent je eigen expert! Je hebt diep in jezelf nu al alles ter beschikking wat nodig is om jezelf te kunnen helpen en ontwikkelen. Mijn taak is het om jou tot de deuren van je onderbewustzijn, je innerlijke wijsheid en kracht te begeleiden en de sleutel aan te rijken zodat je de deuren op een veilige manier zelf kan openen en er kan doorgaan.

Op deze manier kom je zelf tot waardevolle inzichten om vervolgens de nodige stappen te kunnen bepalen en te gaan.

Tijdens het individuele traject werk ik ‘behoefte-oriënterent’ waarbij technieken uit verschillende achtergronden aan bod komen (bv. Mindfulness, systemisch werken/opstellingen, psychodynamische methoden en traditionele coaching methoden).

Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Je kunt daarvoor telefonisch (0611955188) of via email (janine@mind-balance.nl) een afspraak maken. Een sessie duurt tussen 60 en 90 min.

Referenties

Ik had nooit verwacht dat de ademworkshop zo veel effect zou hebben. Ik was al bekend met verschillende ademtechnieken, maar op de workshop hebben we een heel nieuwe methode van ademen geleerd. Doordat Nico ook de blokkades bij het ademen weghaalde kwam ik binnen een korte tijd in een hele intense en ontspannen toestand. Ik ben er nu ook thuis mee bezig en merk steeds weer iets van dat gevoel. Ik zie erg uit naar de volgende ademtrainingsdag. Ik ben heel benieuwd naar wat die voor een effect zal hebben.

Peter

deelnemer aan de ademworkshop 2015

De workshop MINDFULNESS meets BREATHFULNESS is voor mij een openbaring geweest. Nooit geweten dat je adem zo belangrijk is voor je welbevinden en energie huishouden. Ik heb mijn adem altijd als een vanzelfsprekendheid genomen, maar het is een veel krachtiger, dit kan wel eens de sleutel zijn voor de onrust in mijn lijf.

Jacqueline

Adem- Mindfulness Workshop 2015

Ik heb de cursus als zeer positief ervaren. Ik had geen idee wat je allemaal met je “mind” kon bewerkstelligen. Sinds ik op deze cursus zit en beter bij mijn gevoel kan, ben ik ook eerlijker tegenover mezelf omdat ik chagrijnig en onzeker mag zijn. Ik heb al lange tijd psoriasis en ik weet de geestelijke achtergrond van deze ziekte. Nu heb ik deze ziekte bedankt voor zijn bescherming na iedere meditatie en zei ik dat ik het nu zelf kon. Mijn knieën zijn niet meer open en op mijn handen zie je langzaam de psoriasis verdwijnen. Ik sta er zelf van te kijken maar het werkt. Het heeft mij nu al veel opgeleverd en ik ben pas begonnen.

Elly

Minfulness Training 2015

Ik ben blij dat ik de cursus gevolgd heb, mijn motivatie was om wat vriendelijker voor mezelf te kunnen zijn en dat gaat me steeds beter af. Wat mij helpt is:

– gedachten niet al te serieus nemen
– eerder te kunnen loslaten
– iets als een uitdaging te zien i.p.v. beren op de weg
– me kwetsbaarder op te stellen en m’n hart meer te volgen (voelt goed, brengt me veel, maar vind ik desondanks nog wel erg moeilijk), maar het voelt wel als weer thuiskomen bij mezelf, heb nl. al heel lang een muurtje opgetrokken.
– wat minder controle uit te willen oefenen en de dingen wat meer te laten gaan, wat losser ermee om te gaan.

Kortom, ik ben m’n leven meer gaan zien als één grote ontdekkingstocht en vanuit die invalshoek gaat het ook allemaal wat makkelijker. Het mediteren en yoga zijn vooral de dingen die me helpen en wat ik graag aan wil houden in het dagelijks leven, yoga deed ik al, het mediteren gaat nog een beetje op en af, maarrrrrrr….wordt aan gewerkt.

Marleen

Minfulness 2016

Scroll naar top